Wednesday, January 23, 2013

I'm on my way....

Assalamualaikum w.b.t and salam sejahtera wahai umat blogger sekalian.

*Tarik nafas pepanjang* *Lepas*

Fuhhhh. Okay. Ya Allah sudah lama saya tak update rupanya. Omg omg omg kill mih. Saya rindu nak membelai blog ini. Cewah. Apahal jiwang jiwang ni. Okay takde motip. Tujuan utama saya nak update ni ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru dan Azam Baru ewah // K tak terlambat lagi kan? At least we're still on January month. Haha.

Sekarang dah masuk minggu ketiga bersekolah. Omg Mieya form 4? Oh okay itu tak aneh sama sekali. PURE SCIENCE killing me. Ya ALLAH risaunya exam bulan Mac nanti. Hm hm hm sebenarnya.... homework dia yang bertimbun timbun. Dalam sehari tak sah takde homework. Tahulah cikgu sayang Zealous ewahh. Tahun ni masuk kelas baru. Okay setakat ni alhamdulillah semuanya baik baik sahaja. Desk-mate baru, Atiqah Jalal. Wehuuuu happy duduk sebelah dia. Tergelak je kerja. Mana ilmu tak lesap. OKbye.

Apa yang penting sampai je kat sekolah haritu orang orang yang saya cari adalah my girlfriends! Uuuu seriously rindu-gila-nak-mati. Non stop laughing with them. Jumpa kat surau pun dah bising. Ish ish. Thanks you my deary friends! Nazira Mohd Khalid, Fathiyah Edrus, Farzana Mustafa, Syakirah Zulkafli, Aida Syamira dan Lidiya Batrisyia. Oh mayn beberapa hari kemudian dorang tak habis habis dengan running man dorang. Omg aku tak tengok lah!! Tapi dorang cabar saya tengok satu episod confirm after that addict. Ok. We'll wait and see ya. *Mieya cakap besar dah*

29 Januari 2013, Form 4 baru masuk oh god T.T

Okaylah. Next time we'll see ya! Bye and Assalamualaikum.

Tempat   : MAKMAL KOMPUTER SEMESRA
Masa      : Sivik, En Mozaidi
Perasaan : Absolutely love Sivik forever because I can online until die. Ok melampau.

Pesanan :
It's okay if you got everything right now but please? Jangan riak takbur dan ujub dengan apa yang awak ada sekarang. Allah sedang uji awak. Ingat! Kita ini hidup bukannya hanya untuk mengedik meriak atau menjobo. Jadi cepat cepat lah taubat. Jagalah hati saya dan orang lain. Sekian terima kasih.



Friday, December 21, 2012

Good job, Zealous!

Assalamualaikum to the readers.

Ya Allah, I'm feeling so excited. Only Allah knows. Because I got 8A's in PMR! Alhamdulillah. But the thing that made me totally shocked is Zealous's results! Oh god, we had done a great good super duper job! Yeah of course I feel bless and happy with that. Semesra, conquer Rembau as well. We made our school on the top of list in Rembau. And one more thing, we are second in Negeri Sembilan. The first school is Kolej Tunku Khursiah. Omg. We feel so happy bcause the pointer between TKC and SEMESRA only 0.01! Whatever it is 1997 the best! Congrats guys! xx

Feeling oh sooooo happy and thanks to Allah! Alhamdulillah :-)

Congratulations to Zealous! We already made them proud of us!
Inshaallah we will keep it up our school's name in SPM 2014. Amin :-)
#Pray for my pure science on 2013 and 2014. I'm so scared ._________.