Thursday, January 26, 2012

Boooosan.

Photobucket 
 I try to be a strong girl. Yes, I'm alone and in sadness but my life must be go on  :">


#Dah menyampah tengok muka ni. Bajet sedih. Hahaha. Tapi kenyataan dia memang sedih pun. Eeeee muka macam hape entah. Kbai.




Wednesday, January 25, 2012

Terakhir 2011.

Assalamualaikum! Hehehe bersama dengan titewww lagi. Eeeee pahal kau gedik sangat ni -.-


So here nak cer citer pasal my holiday on 2011. Alah tak best mana pun. Just bercutii dekat Port Dickson. Bermalam dekat Glory Beach Resort. Takpe takpe. Tahun ni berangan nak pi Pulau Tioman pulak. Hahaha. Ktetibe.


Untuk kali kedua pegi ke tempat ni. Bilik dia pun rasa macam sama. Eeee memang ah sama! Gila. Baru ingatkan pegi Tiara Beach Resort ke ape ke. Tapi bajet lari so pi sini je lah. Huahuahua.




ni pemandangan dari atas. apamacam? ramai ohh *_*



Dah sampai je kat sana dah melompat-2 macam orang gila nak mandi swimming pool pulak. Sebaik tak pakai bikini. Hahaha nasib nasib. Tapi kalau abah je, bab air dia tak suka. Eeeee ape adahal lah. Air je bah. So lek sudah. Hahaha kang penampor singgah kat muka Mieya nanti. Hewhew.





adam nak jugak jadi model. eeeee nyampah. haha. with ibu, kak long and adam :'>




adam memang suka pose pelik pelik. dia ni weirdoo. ahahah ;p


Malam malam pi makan luar. Eeeeee amalia ni makan banyak betul. Hahaha se
pinggan pun tak cukup. Pehhh nasib ada anak kuat makan cenggini. Hahaha.



dalam bilik dengan kak long. sempat bergambar sebelum makan yuuuu!


Lepas makan, pi singgah sebentar di pantai. Angin kuat woooooo eee macam jakun je. Beberapa minit kemudian terus balik resort then terus tergolek. Teruknya perangai. Bangun je pepagi dah eksaitod nak terjun kat swimming pool. Ibu ibu ibu cepattttt! Sampaikan sarapan pun tak kisah.


orang kejut dia ni, tapi membuta lagi -.-


So kitorang mandi dengan puas. After that siap-2 nak balik sebab check out pukul 12 p.m. Sekejap je menginap. Just 2 days 1 night. Yelah, mana taknya. Time tu dah nak balik sekolah dah derrrr -.-



#Sayang semuanya. Sayang sayang :3


Tuesday, January 24, 2012

Biarkan aku jatuh.



Pehal tajuk dia macam mintak kaki je? Hah? Dah abaikan.

Dalam keadaan selsema dan batuk-2 ini, saya gagahkan diri untuk mengikuti kakak saya untuk berjumpa dengan kesayangan dia. Ehem bukan Muhammad Yazid okay. Tetiba nak promote abang ipar. Adoi. Saya telah berjumpa dengan kak Pyka Rahmat dan juga kak Fyka Mohamed. Memandangkan ini kali kedua saya jumpa dengan mereka, saya rasa macam nak melompat dengan girang macam kanak-2 baru dapat cikedis.


Masa first time jumpa haritu, malu malu kucing. Apadehal lah?! Untuk kali ini, saya tak malu lagi. Alhamdulillah. Eh pehal do. Hahaha. Kgila jangan layan.




masa ni kak Nyot ada. tapi semalam dia takda.



Yeah ni gambar masa first time jumpe. Nak update tapi tak sempat. Al maklum lah pc tidak ada. Ini pun ibu punya. Nasib nasib. Perjalanan ke sana amat menyeksakan. Yelah, pangeran India dan pangeran pendatang tanpa izin yang memenuhi pengangkutan awam. Pening. Rasa macam nak menjerit je. Eeee tak boleh, bukan bapak saya punya bas. Sekian.

Naik ktm masuk koc wanita. Opkos nak masuk koc wanita.Habis tu nak masuk koc apa? koc landasan? Kbai. Tapi selepas beberapa perhentian lagi pangeran pendatang asing dan pangeran melayu pun ada perasan wanita masuk ke dalam koc ini. Eeeeeee bapuk ke kau? Kot nak kata tak reti membaca pun takboleh. Ada bahasa cina, india, english dan melayu. OKU agaknya.

Sampai je perhentian di Kajang, jumpe gadis kecil molek molek ni. Ehem akak saya! Eheeeeee perasan akak sendiri. Ampun!! Akak kandung nak campak mana entah. Selepas tu straight pergi ke destinasi kami. Kami jalan-2 macam orang gila. Then makan dekat kfc. Kfc jeeeeerrrr. Ok berlagak. Mai tampar muka cek.





gaya kami macam bergaduh. ya, dengan si kecil comel ni mesti saya yang menang!


Jalan lagi jalan jalan jalan tunggu kak Fyka dengan cik abang dia habis menonton wayang. Kami menjadi model di tengah beruang. Aummmm! Comel punya beruang.





Cuba tiru gaya saya! Hahaha nak jugak.




cepat cepat cepat. hahaa.






ya ya ya adik beradik muka tak sama langsung haha.


Lepas tu jumpa kak Fyka dekat Mcd pulak.




mereka sahabat yang cocok. omeeyyyyyyyyy sangat!


Kami berjalan dan bercuci mata sahaja. Sayang dorang sesangat.


#Cop cop cop ada lagi satu, saya jumpa orang paling hot Mesia! Ehem ehem. Jealous tak? Tapikan dia.........