Tuesday, January 24, 2012

Biarkan aku jatuh.



Pehal tajuk dia macam mintak kaki je? Hah? Dah abaikan.

Dalam keadaan selsema dan batuk-2 ini, saya gagahkan diri untuk mengikuti kakak saya untuk berjumpa dengan kesayangan dia. Ehem bukan Muhammad Yazid okay. Tetiba nak promote abang ipar. Adoi. Saya telah berjumpa dengan kak Pyka Rahmat dan juga kak Fyka Mohamed. Memandangkan ini kali kedua saya jumpa dengan mereka, saya rasa macam nak melompat dengan girang macam kanak-2 baru dapat cikedis.


Masa first time jumpa haritu, malu malu kucing. Apadehal lah?! Untuk kali ini, saya tak malu lagi. Alhamdulillah. Eh pehal do. Hahaha. Kgila jangan layan.




masa ni kak Nyot ada. tapi semalam dia takda.



Yeah ni gambar masa first time jumpe. Nak update tapi tak sempat. Al maklum lah pc tidak ada. Ini pun ibu punya. Nasib nasib. Perjalanan ke sana amat menyeksakan. Yelah, pangeran India dan pangeran pendatang tanpa izin yang memenuhi pengangkutan awam. Pening. Rasa macam nak menjerit je. Eeee tak boleh, bukan bapak saya punya bas. Sekian.

Naik ktm masuk koc wanita. Opkos nak masuk koc wanita.Habis tu nak masuk koc apa? koc landasan? Kbai. Tapi selepas beberapa perhentian lagi pangeran pendatang asing dan pangeran melayu pun ada perasan wanita masuk ke dalam koc ini. Eeeeeee bapuk ke kau? Kot nak kata tak reti membaca pun takboleh. Ada bahasa cina, india, english dan melayu. OKU agaknya.

Sampai je perhentian di Kajang, jumpe gadis kecil molek molek ni. Ehem akak saya! Eheeeeee perasan akak sendiri. Ampun!! Akak kandung nak campak mana entah. Selepas tu straight pergi ke destinasi kami. Kami jalan-2 macam orang gila. Then makan dekat kfc. Kfc jeeeeerrrr. Ok berlagak. Mai tampar muka cek.





gaya kami macam bergaduh. ya, dengan si kecil comel ni mesti saya yang menang!


Jalan lagi jalan jalan jalan tunggu kak Fyka dengan cik abang dia habis menonton wayang. Kami menjadi model di tengah beruang. Aummmm! Comel punya beruang.





Cuba tiru gaya saya! Hahaha nak jugak.




cepat cepat cepat. hahaa.






ya ya ya adik beradik muka tak sama langsung haha.


Lepas tu jumpa kak Fyka dekat Mcd pulak.




mereka sahabat yang cocok. omeeyyyyyyyyy sangat!


Kami berjalan dan bercuci mata sahaja. Sayang dorang sesangat.


#Cop cop cop ada lagi satu, saya jumpa orang paling hot Mesia! Ehem ehem. Jealous tak? Tapikan dia.........