Saturday, February 4, 2012

Dia kecil tapi comel.

Assalamualaikummmmm! Hehehe amacam? Rindu titew tak? Haha kgedik.

Pada pagi buta yang mulia ini, dengan semangat wajanya saya hapdet blog untuk anda semua. Hehe, actly saya nak wish Happy Birthday untuk orang yang saya sayang mayang ni. Ehem ya dia kecil tapi dia comel tau. Kalau tengok dia senyum, eeeeee rasa nak tarik 10 cm je pipi dia. Nama dia Cik Anisah Najwa tapi nak glamor sikit nama dia Najwa cucu Latif.

So inilah puteri wan keembang saya. Cik Anisah Najwa. Hehe.

Pada hari Rabu yang lepas bersamaan 1 Februari 2012, macam biasa. Pelajar SEMESRA lakukan rutin harian dia dengan beratur di dataran. After that ada laluan iqra' and blabla. Tetibeee je MC kat depan cakap macam ni. "Today is Syamim Amelina's birthday. So let us sing 'Allah Selamatkan Kamu'. Whats? Saya terkejut dan saya terus pukul dahi saya. Mcam mana lah saya boleh lupa masa tu birthday kak Leley. Ayoyo dalam keadaan tak seberapa selamba, selepas perhimpunan saya terus pegi ke barisan form 4 untuk wish dia. Hihihi ampun ampun!

Kami baru rapat pun masa saya form 2 mean tahun lepas. Yepun itu kita sekamar. Kalau tak memang tak pernah bertegur sapa. Haha. Kalau masa form 1, dia kata saya sombong. Saya pun kata dia sombong. Orang yang paling saya taknak sama dorm ialah dia. Hahaha jahat kan? Tapi bila sama dorm je, duk katil sebelah, loker sebelah dan whatsoeberr yang sebelah-belah. Hehe. Everything pasal saya semua dia tahu. Kalau balik dari prep ke ape ke, mesti carik dia ni. Eh eh nama official dia kat SEMESRA, Leley tau. Hehehe kot sapa nak ngurat dia, mesti daftarkan diri dia kat saya dulu. Oteyy? Hewhew.

Tapi for this year saya rasa sedih sesangat. Sangat-2 sedih. Yelah dia dah tak duduk katil sebelah saya lagi. Hm hm hm ni yang nak nangis ni! Duduk katil dah lah jauh, loker apa tah lagi. So dah takda sebelah-2 lagi. Hmmm. Selalunya ada je yang dengar cite saya and blabla tapi sekarang tak sangat. Hmmm kalau ada kak Leley ni, best tau. Dia ni havoc, comel dan pandai berkata-kata. The most I like, dia suka nasihatkan saya dan selalu kasi kata semangat. Sebab tu saya sayang dia :">

Mieya harapkan kita sentiasa rapat. Jangan lah kita regangkan hubungan kita sesama sendiri yew? So here I want to wish Happy Belated Birthday kakak! I love you. Please love me? Hahahaha. Kgurau. Mieya harap akak tak lupa Mieya. Yelah sekarang, Mieya mana ada orang nak sayang. Hmmmmm. Everyone wants to leave me. Huuuuuuuuuuu ok stop. Mieya buat cerita sedih pulak.

Bak kata pepatah, 'alang-alang penyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan' here I want to wish to my PKP SEMESRA, kak Syamim Amelina. Happy Birthday kak! Janganlah sombong dengan Mieya lagik. Tak rindu Mieya ke? Hahaha kperasan. Sorry kot kot Mieya ada tercakap belakang ke. Dah! Mieya tak cakap lagi. Heee. Kak Syamim, may Allah bless you and semoga dapat 9A plus untuk SPM :'>

Memandangkan hari ni 4 Februari 2012. Saya nak wish jugak kat akak Aziemah Arif kita ni a.k.a Aunt Jimmy Choo. Hehehe Happy birthday kak! May Allah bless you and hope you can get all A's. Alaah orang pandai, watlek sudah. Kan? Hahaha.

taktahu kenapa kak Jim semangat 1Malaysia. Jangan tanya saya kenapa.

Setakat ini sahaja saya dapat karyakan. Hehehe bulan Februari, ramai gila orang kesayangan saya punya birthday. Peace! Hehehe tunggu giliran korang yeew? Hihi :'>

Thats all, Assalamualaikum :">