Sunday, March 18, 2012

Makcik I ouchhh.

Title nak gelabah je memandangkan esok dah nak balik asrama. Emm nasib T.T

Assalamualaikum sayang sayang wuuuuuuuuuuuuuuu hehe.

Disini saya ingin tuliskan sedikit manisan untuk cik adik yang manis ini. Oh dia. Sapa yang manis sangat tu? Hehe nama dia Shafiqah Huda. Tapi nama glamouresss opkos Pyka Rahmat. Melatop. Bom! Haha. Tapi saya panggil dia, kak Pyka. Uwwww nampak manis ya? Hahaha

Perkataan manis untuk sekian kalinya, saya ingin mengucapkan happy birthday. Happy birthday happy birthday. Akak, Mieya tahu akak dah tua. So banyak bersabar je eh? Jangan kira uban dulu. Hahahaha takpa takpa ada abang ucie untuk dikira in. Ktaklawak.

dia comel kan? ni birthday gurlzzzz comel comel kecil cantik awww. 
jangan ngurat, nanti ada yang marah. kbai.

Happy birthday ya kak? May Allah bless you. I lap you. And I know you lap me. Kperasan lak aih. Kot study elok elok ya kak? Take care kat Kuantan nun sana. Hahahaha sayang omey sayaaa ni. Ehemmm. Mohon maaf jika lakukan kesalahan ya kak? Kot terusik sana. Kot terusik sini. Opsi. Private. Hahaha.


ini saya. Makcik sesat jalan dalam hati. pi mati.

#Saya sayang kak Ikah saya muah muah sayang birthday girlzzzk awww :*