Monday, April 30, 2012

I really admire you....

Assalamualaikum semuaaaaaa. Hehehe..

Nak tahu kita admire sape? Nak tahu tak? Nak tahu tak? Tak mau? Taknak! Kita nak bagitahu jugak! Kisah pulak aku.... Hahaha. K. Kita semestinya admire Yunalis Zarai. Alah yang ada iras-iras Mieya Zulkifli tu. Takkan tak tahu. Hahahaha k sumpah perasan habis. Tak pasal-pasal kena lempang berkali-kali nanti. Ampun.

Kita admire habis lah dekat dia. Sebelum dia popular lagu 'Dan Sebenarnya'.. Well lagu 'Rocket', 'Deeper Conversation' lah paling kita suka. Masa tu tak popular lagi. But now, come on lah!! Satu Malaysia dah kenal dia! Hehehe terharu ai!

Tapi kita ni first time tengok 'Bintang di Langit' hari tu kat tv. Jangan gelakkan kita. Al-maklum lah, orang busy. Ceh takdelah. Kita duk asrama so susahlah nak tengok tv. Apolah! Kita excited kemain lah. Muehehehe.

tengok tu. dia tunjuk kat kita!!!! jangan jealouss ok. hahaha kperasan habis.


ah! now kita yang jealous habis. Yuna! Kita nak jalan berkepit dengan awak jugee :'(


looks. she is soooooo awesome! :-)

*La la la la la la xx