Tuesday, April 24, 2012

Maafkan daku sayang.....

Assalamualaikum!!! Tak jawab dosa... Hihihihi.

Saya tak tahu kenapa tetibaa je rasa rindu dekat SEMESRA padahal baru tinggalkan SEMESRA 4 hari. Kuikuikui. Alah nvm. Asalkan saya dapat rehatkan otak dekat rumah daripada duduk dekat sekolah then membiarkan otak bercampur baur dengan masalah sekeliling. Well saya bersyukur sebab saya dapat balik rumah selama 10 hari. Dan begitu juga rakan sepenyakit saya!! Farzana Mustaffa!! *pembawa virus* Hehehe ^^

Tapi malangnya lah kan. Exam Mid year coming soon. So I must give some effort to get better result. Harap-harap saya boleh buat dengan baik!! Amin! Okay. So here I want to show you all something. Not something actually. Someone :-)

saya tak tahu kenapa nak letak gambar ni besaq-besaq.. hehehe..

Okay hereeeeeeee!! Her name, Nazira Mohd Khalid. She is my dorm-mate since last year until now. I'm praying that next year, we still stay in the same dorm. Amin. Eh ah oh ehhhh. Jangan terkejut sangat tengok gambar ni.. Cek saja jee letak gambaq besaq besaq. Hehehe.. You know what??? Kami ni ada banyak chemistry. Ehem. Alah adalah bendanya. Takyah nak sibuk sangat lah kan.

Hehehe birthday dia ni dah terlampau berlepas dah. Tapi nak buat macam mana. Baru time time ceni dapat bermanja dengan belogsepot ni kan. Her birthday on 25 March. Omegisssssh. Dah lama lepas. Hahaha. Sorry Aziey. Baru masa ni dapat update blog banyak-banyak and I rasa teruja sangat! Push gebom! :b


I'm sorry Aziey!! I left you at SEMESRA for a long time. Padahal 10 hari je. Hahaha tengok tweet saya kat atas. Jahat je. Hehehe. Sorry brohhhhhh, papepun harap-harap kau dapat survive kat SEMESRA tanpa aku eh? Tahu lerrr kau rindu aku ^^ sampai tidur atas katil aku. Hahaha kperasan.

#All of sudden..... I-I love you like a song babeeeh!!! :-)