Tuesday, April 24, 2012

Terlambat untukku......

Bismillahirrahmanirrahim.......

Alhamdulillah saya dapat menghapdet belog ini. Rindu mindu windu nak hapdet blog ni panjang~ tapi tujuan saya tulis entri ini adalah untuk menge-wish birthday kawan saya yang dah lama berlalu. Ampun ampun ampun. Saya tak bersalah. tet!!!

Pada waktu malam sebelum jam 12 tengah malam atau lebih tepat jam errr berapa eh? Abaikan. Saya bergegas ke public phone hostel macam orang gila har har har. Firstly saya call parents saya. I mitch them-so-much. Are you jelly?? Takyah nak jelly sangat lah kan. After that lah kan, saya call sorang girlzkk ni.

Saya ingat lagi birthday budak tu. Bulan ni. I mean bulan April. So I teringat lah lagi 8 April atau esoknya birthday dia. Dengan berbekalkan syiling yang agak banyak, jadi saya call lah girlzzkk tu. Dia tu omeyyyyy sangat. dengar suara dia.. wow!!!! well first time saya call dia, kalau saya nak excited pun. so what?!!!


haaaa see dia terharu whatsss??? awak adooooo?

Dia terkejut kot. Sebab. orang ni awal sangat wish. Haha well. baru pukul 9 tak silap saya. belum pukul 12 lagi.. I'm sorry dear, yelah public phone hostel ni banyak sangat peraturan dia. Tak pasal-pasal warden jadi momok. Then berceramah panjang berjela. Yang murid ni tadah telinga je lah. Okay dah abaikan.

untunglah awok comey omey omey~~

Nama girlzzzzz ni Nurfarahanis. Orang panggil dia Anes. Nama glamer dia Anes Lautner. Eh eh eh dia memang glamer okay. Hoi Anes!!! Happy belated birthday ye muk. May Allah bless you and have a blast on your PMR. Trolololololololololooooo bajet tak amik PMR jer.

Cik adik manissss, harap bersabar dengan hadiah awak yeee? InsyaAllah saya kasi. Saya mampu pos jer. Hehehehehe. Then, good luck for exam ya my dear. I lefcthhh you so mash!!! Muah. Hehe :-)


PS : Stay cool and be strong girlzzk!! Happy birthday again!! Oyeahhhhhhhh :3

*Ole ole ole kok si sibuk menge-wish orang. Hai, birthday saya 30/5! See...... ><