Monday, May 28, 2012

Close up.

Assalamualaikum semuanya. Hehehe *mood excited*

Yes I'm here again sebab school holiday dah start. Gembira yang amat. Hehe tapi apa yang nak gembira sangat. Homework bergunung kena buat. Dengan kerja kursus yang membuatkan saya bercinta-cinta menatap benda tu. Ceh. Over.

Satu family saya nak buat saya jealous dengan gambar-gambar mereka yang pergi Janda Baik haritu. Takpe. Kisah pulak.. Hehe. Tapi kita tengok gambar dia macam best je. Aisehman. Takpe Mieya. Lepas PMR kan boleh. InsyaAllah :-)

Ni bila on je laptop terus nampak kat desktop ada file name "Janda Baik". Apalagi. Tangan gatai open kan file tu. Then terpampang lah semua gambar mereka semasa berada di sana. Ish. Jealous lah.


banner dia....

Saya disini taktahu sangat pun apa aktiviti mereka kat sana. But tengok daripada gambar pun kita dah tahu, seronok. Sobss.


Abah and Adam :3



Ibuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu xoxo

nak mandi sini!!! hahahaha


ni game parents. tengok gambar, all of them nampak sporting habis. yes, pure kgv!


this picture not perfect! yes sebab Amalia Zulkifli takde! :-(


The day of Georgian Form 5 / 1983.
See, their friendship never end until now.
Yes ibu, Mieya tabik habis dengan batch ibu.

Tuesday, May 1, 2012

Apabila kita dah terasa diri awesome nak mati.


Assalamualaikum dan salam sejahtera :-)

Dengan secara rasminya, aku akan balik ke SEMESRA setelah bercuti selama seminggu lebih di rumah. Emm ya kerana chickenpox yang sudah kering dan agak amazing ni, kita balik ke hostel dengan bangganya. Yeah well, kita dah terlepas azab demam baling. Sekian.

Di sini jugak, aku rasa badan seram-seram sejuk sebab Mid year exam dah nak dekat dan aku baru terkedek-kedek nak membaca buku. Cool what? Cool Makcik ku. Serious benda ni sangat tak cool sebab 10 hb dah nak exam. Menggigil tahap maksima aku dibuatnya. Dah ok. Jadi aku ingin meminta anda semua silalah buat solat hajat untuk aku yang sudah tidak tentu arah untuk menghadapi peperiksaan yang sederhana besar ni. PMR baru peperiksaan besar ya. Harap maklum.


Well, ni tidak awesome. Ni tidak!!!!!!!!

Ya di entry ini juga aku ingin melafazkan, selamat tinggal kepada facebook dan twitter aku. Aku akan meninggalkan kamu semua dalam beberapa minggu. Alah bape minggu je kot!!! Ok disini jugak aku nak buat muka yang sangat-tak-beberapa-sedih. Dem satu family pergi Janda Baik sebab ada family day Georgian. Ibu! Fine tinggalkan Mieya! Hahaha takpe. Lagipun ini satu pengorbanan. Yaa nak PMR le. Takdok masa nak berjalan honeymoon sakan. K assalamualaikum.


#Bila birthday minah ni? Lah 30 May nanti. Wuwuwuwwu lah pahal kecoh sangat ni :p