Monday, May 28, 2012

Close up.

Assalamualaikum semuanya. Hehehe *mood excited*

Yes I'm here again sebab school holiday dah start. Gembira yang amat. Hehe tapi apa yang nak gembira sangat. Homework bergunung kena buat. Dengan kerja kursus yang membuatkan saya bercinta-cinta menatap benda tu. Ceh. Over.

Satu family saya nak buat saya jealous dengan gambar-gambar mereka yang pergi Janda Baik haritu. Takpe. Kisah pulak.. Hehe. Tapi kita tengok gambar dia macam best je. Aisehman. Takpe Mieya. Lepas PMR kan boleh. InsyaAllah :-)

Ni bila on je laptop terus nampak kat desktop ada file name "Janda Baik". Apalagi. Tangan gatai open kan file tu. Then terpampang lah semua gambar mereka semasa berada di sana. Ish. Jealous lah.


banner dia....

Saya disini taktahu sangat pun apa aktiviti mereka kat sana. But tengok daripada gambar pun kita dah tahu, seronok. Sobss.


Abah and Adam :3



Ibuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu xoxo

nak mandi sini!!! hahahaha


ni game parents. tengok gambar, all of them nampak sporting habis. yes, pure kgv!


this picture not perfect! yes sebab Amalia Zulkifli takde! :-(


The day of Georgian Form 5 / 1983.
See, their friendship never end until now.
Yes ibu, Mieya tabik habis dengan batch ibu.