Sunday, July 22, 2012

First and foremost,

Assalamualaikum semuaaaa.

Alhamdulillah akhirnya satu hari dah berpuasa. Dan saya berjaya! Ceh macam baru first time je berpuasa, eleh buat malu je. So here saya nak ucapkan, Salam Ramadhan buat semua muslimin dan muslimat. Semoga dapat mengerjakan ibadat anda dengan sempurna. InsyaAllah :-)

Then its all about my upcoming trial. Omg! On 7 August, I have to face trial SBP and of course takut. Takut, well soalan dia yang sangat 'kacang goreng' tu boleh buat saya pengsan. Pleaseee pray for me. Hping dat I can do the best and the best. Amin. And the sad story, please pray for my atuk. All of my family only hoping that everything will be alright after this. Amin again.

Macam cepat je masa berlalu and its already only 2 months kot nak PMR. Absolutely gua takut. On September, trial JPNS and saya takut juga. The last month untuk berperang ialah bulan Oktober. Itu adalah bulan Penilaian Menengah Rendah (PMR). Doakan untuk saya :-)

tabik untuk manusia yang saya sayang saja hahaha lol

Dear my Bff, good luck for your trial.
I know you can do it. Well budak pandai kan?
Take care and be a good person.
All in all, don't forget me.
Sincerely, Mieya xx


*Okay take care all. Pray for me, insyaAllah Allah S.W.T akan membalas jasa kalian semua. Amin :-)