Wednesday, January 25, 2012

Terakhir 2011.

Assalamualaikum! Hehehe bersama dengan titewww lagi. Eeeee pahal kau gedik sangat ni -.-


So here nak cer citer pasal my holiday on 2011. Alah tak best mana pun. Just bercutii dekat Port Dickson. Bermalam dekat Glory Beach Resort. Takpe takpe. Tahun ni berangan nak pi Pulau Tioman pulak. Hahaha. Ktetibe.


Untuk kali kedua pegi ke tempat ni. Bilik dia pun rasa macam sama. Eeee memang ah sama! Gila. Baru ingatkan pegi Tiara Beach Resort ke ape ke. Tapi bajet lari so pi sini je lah. Huahuahua.




ni pemandangan dari atas. apamacam? ramai ohh *_*



Dah sampai je kat sana dah melompat-2 macam orang gila nak mandi swimming pool pulak. Sebaik tak pakai bikini. Hahaha nasib nasib. Tapi kalau abah je, bab air dia tak suka. Eeeee ape adahal lah. Air je bah. So lek sudah. Hahaha kang penampor singgah kat muka Mieya nanti. Hewhew.





adam nak jugak jadi model. eeeee nyampah. haha. with ibu, kak long and adam :'>




adam memang suka pose pelik pelik. dia ni weirdoo. ahahah ;p


Malam malam pi makan luar. Eeeeee amalia ni makan banyak betul. Hahaha se
pinggan pun tak cukup. Pehhh nasib ada anak kuat makan cenggini. Hahaha.



dalam bilik dengan kak long. sempat bergambar sebelum makan yuuuu!


Lepas makan, pi singgah sebentar di pantai. Angin kuat woooooo eee macam jakun je. Beberapa minit kemudian terus balik resort then terus tergolek. Teruknya perangai. Bangun je pepagi dah eksaitod nak terjun kat swimming pool. Ibu ibu ibu cepattttt! Sampaikan sarapan pun tak kisah.


orang kejut dia ni, tapi membuta lagi -.-


So kitorang mandi dengan puas. After that siap-2 nak balik sebab check out pukul 12 p.m. Sekejap je menginap. Just 2 days 1 night. Yelah, mana taknya. Time tu dah nak balik sekolah dah derrrr -.-



#Sayang semuanya. Sayang sayang :3