Sunday, June 17, 2012

The holiday.

Hey guys! Assalamualaikum semua xx

Yaaaaa bersua kita lagi *kenyit kenyit mata* lama gila tak update blog dan of course saya merindukannya. Hehe I miss it so much. Well 30th May yang lepas its my birthday and thanks a lot untuk sesiapa yang wish saya and I feel so terharu. Thank you so much much much much. Haha

So here it goes, haritu 2 weeks holiday totally make me yeah macam apa entah. Tired all day. Actually before my birthday. Pada malam 29 Mei 2012, atuk moyang saya telah kembali ke rahmatullah pada jam 8.50 malam. Saya dengar berita tu terus berderau darah saya. Terkejut senanya. Sedekahkan Al-fatihah buat moyang saya. Al-fatihah~

Enough for sad story.

Hey! Meet my muka sepuluh sen.

Yeah actually pegi bercuti. Ops. Bercuti lah sangat kan. Rasa macam cuti tak cuti je time tu. Hehehe and I feel that time macam budak 7 tahun je nak terjun dalam swimming pool. Hey come on Mieya jangan main main terjun je. Nanti habis splash terkena kat orang ramai. Buat malu je n_n



Hehe my lil broh and my sedara xx



Yeah demi menjaga kesihatan kami bermandi peluh hanya didalam air. Hahaha

Yang atas ni cerita cuti 2 minggu yang tak awesome tu. Bak kata Adam, adik saya, "Eh, birthday kak Ngah takda kek kan?" Dalam hati menangis huuuuuuuuuuuuuuu T-T



This one. Hehehe semalam mengada lepas balik je rumah terus pegi mandi and siap siap nak ikut maksu hantar assignment dekat Bangi. Yelah nak ikut yepun sebab nak pegi jalan je. Hehehe tak tahu pun tentatif dorang. Rupa-rupanya nak buat photoshoot-yang-tak-photoshoot. Dengan berbekalkan payung dan apa benda alah pusing pusing yang colourful itu, terhasillah gambar di bawah. And saya pakai simple gila. Titik!

Sayalah budak belajar. Sayalah kanak kanak ribena kat sini! Hahaha.


Here I go.......... simple shirt dan time nak siap tu rushing gila.
*trying to be mysterious girl*
On that time, dia tergelak dan saya.... Eh mengapakah???


With my maksu yang saya sayang sayang sayang :p


Gambar ni serious kelakar. Muka pasrah habis. Kalau nak tampar, cepat! Hahahahaa

So terhasillah gambar-gambar kami ni di Taman Botani, Putrajaya. Saya tak tahu apakah motifnya kami bergambar bagaikan nak rak dekat sini. Ish panassss yuhhh!! Enough for this. Goodbye xx

Akhir kalam, Assalamualaikum.

*Motip update blog : Saje-saje je. Kisah pulak mak!!!