Monday, June 18, 2012

Memooooo xx

Hi! *buat muka menggoda auhhhhhhhh* ops sorry, I don't need your penyepak. Haha


Saya rasa excited nak cerita apa yang dah berlaku harini. Mungkin bagi anda semua tak menarik, but for me its totally menariks. Hahahaha. Hal ini demikian kerana, saya telah mencatat rekod join family bermain bowling and I feel wow!! Eleh padahal orang lain yang tengah baca entry ini, main bowling je kot!!! So saya tak kisah apa tanggapan anda semua. Ceh tetiba?!!

Biasalah. Berjalan-jalan di Bandaraya Melaka adalah salah satu rutin cuti saya. And sometimes, saya rasa bosan sebab pegi ke tempat yang sama. Macam takda tempat lain. Okay nevermind. I just got new cloth from my ibu as birthday gift and ni bab abah ni sedih nak cerita. Nak nangis hentak-hentak kaki kat mall tu pun boleh. Hm I just got mp3. Well benda dah common. Its just mp3 but I'm trying to be bersyukur. Actually, abah berasa fifty fifty whether nak belikan Bb or mp3. But logically lah, mestilah saya nak Bb kan? He said, dia takut tengok saya ni leka dengan Bb. Abah come on. Takdalah Mieya leka dengan Bb tu.....

That moment, kononnya I won't give up. Cewah macam lagu Jason Mraz. Menyampah. Hahaha I tried pujuk abah. I said, "Abah takpe lah abah kasi Mieya Bb tu lambat ke apa, asalkan as birthday gift." Then abah ulang ayat yang sama. Sama sama and sama. And lastly, I really give up. He just give me mp3. I whispered his ears, Abah, Mieya tahu lepas habis exam PMR, Bb in my hands. *kata kata yang berbaur dengan ugutan* Haahahaha anak apakah ini?

Dah saya give up. Dalam kereta still nak sebut pasal benda ni semua and saya rasa geram sangat :-(

Yeah give up untuk story telling. Let the pictures telling you everything :-)


Dia tak main bowling tapi dia bertukang apa entah.

Kisah pulak aku?!!!!!! Hahaha 

Eleh first game memang loser perabis. Hahaha

Acaaanoo? Ada ciri-ciri pemain bowling sejati tak? *kenyit kenyit mata*

Muka import dari mana entah. Orang dah give up asik asik bola bowling masuk longkang haha

Pandang-pindang. Eleh sweet lettuwwwwww :3


Apakah yang mereka cuba lakukan? Atau lihatkan? -.-

Eh even loser cecane pun I dapat kalahkan ibu. HAHAHAHAHA xD

Dah habis je main bowling, ibu pun dah pandai memerli saya. It seems look like dia menganjing saya. Hahaha she said, "Alah sebelum ni taknak main kata, takreti main lah, itulah inilah" *siap ikut intonasi percakapan Mieya Zulkifli* dan saya rasa, eh Apakah ini? Hahaa :p



Ollaaaaaaaaaaaa. All of them are my family lolitaaaaaa and Ich liebe dich xx

*Hey you, nanti I nyanyikan lagu Call Me Maybe. Hahaha ktetiba.