Sunday, August 26, 2012

A simple wish for you

Haaaaaaaaaaaaaai semua :-)

Pada hari ni saya ingin wish kepada seseorang even though tarikh ulang tahunnya belum tiba lagi. Hehe. Well nak kenalkan pun dah takpayah dah. Satu Malaysia kenal dia. Gadis ayu senyum manis di pipi ah apa yang saya mengarut ni? Lol. Dia seorang nurse yang omey dan cantik daaan semestinya dia mampu mencairkan hati jejaka jejaka diluar sana. Wuuu tung lah cantik~~ hehe


naaaaaaaaaaaaaah. siapa tak kenal dia cek tampar hang!
Well her name is Fyka Mohamed dan dia sangat cantik. Haha kak ampun Mieya curi gambar akak. Ampun dipinta sekali lagi. Her birthday on 29 August 2012. Yes saja je nak wish awal. Takut tak sempat. Hehe. Wahai akak yang bijak bestari, Happy birthday to you! May Allah bless you and have a blast! Hope you're happy with your ehem ehem. Harap kita dapat jumpa lagi di kemudian hari. Kak! Doakan Mieya PMR tau. Hehee. Wish you good luck in whatever you do. And always be happy ye kak. Don't be sad sad ;3

Always be happy ya xx

#Saya sayang kak Fyka yang comel ini. Hahahaha :-)