Wednesday, January 23, 2013

I'm on my way....

Assalamualaikum w.b.t and salam sejahtera wahai umat blogger sekalian.

*Tarik nafas pepanjang* *Lepas*

Fuhhhh. Okay. Ya Allah sudah lama saya tak update rupanya. Omg omg omg kill mih. Saya rindu nak membelai blog ini. Cewah. Apahal jiwang jiwang ni. Okay takde motip. Tujuan utama saya nak update ni ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru dan Azam Baru ewah // K tak terlambat lagi kan? At least we're still on January month. Haha.

Sekarang dah masuk minggu ketiga bersekolah. Omg Mieya form 4? Oh okay itu tak aneh sama sekali. PURE SCIENCE killing me. Ya ALLAH risaunya exam bulan Mac nanti. Hm hm hm sebenarnya.... homework dia yang bertimbun timbun. Dalam sehari tak sah takde homework. Tahulah cikgu sayang Zealous ewahh. Tahun ni masuk kelas baru. Okay setakat ni alhamdulillah semuanya baik baik sahaja. Desk-mate baru, Atiqah Jalal. Wehuuuu happy duduk sebelah dia. Tergelak je kerja. Mana ilmu tak lesap. OKbye.

Apa yang penting sampai je kat sekolah haritu orang orang yang saya cari adalah my girlfriends! Uuuu seriously rindu-gila-nak-mati. Non stop laughing with them. Jumpa kat surau pun dah bising. Ish ish. Thanks you my deary friends! Nazira Mohd Khalid, Fathiyah Edrus, Farzana Mustafa, Syakirah Zulkafli, Aida Syamira dan Lidiya Batrisyia. Oh mayn beberapa hari kemudian dorang tak habis habis dengan running man dorang. Omg aku tak tengok lah!! Tapi dorang cabar saya tengok satu episod confirm after that addict. Ok. We'll wait and see ya. *Mieya cakap besar dah*

29 Januari 2013, Form 4 baru masuk oh god T.T

Okaylah. Next time we'll see ya! Bye and Assalamualaikum.

Tempat   : MAKMAL KOMPUTER SEMESRA
Masa      : Sivik, En Mozaidi
Perasaan : Absolutely love Sivik forever because I can online until die. Ok melampau.

Pesanan :
It's okay if you got everything right now but please? Jangan riak takbur dan ujub dengan apa yang awak ada sekarang. Allah sedang uji awak. Ingat! Kita ini hidup bukannya hanya untuk mengedik meriak atau menjobo. Jadi cepat cepat lah taubat. Jagalah hati saya dan orang lain. Sekian terima kasih.